October 1, 2008

GREAT NEWS TODAY OCT 1ST 2008

JUST HEARD TODAY FROM THE DOCTOR'S OFFICE THAT MY MUGA SCAN FOR CHECKING MY EJECTION FRACTION SHOWED A 10% INCREASE JUST FROM JULY!

IT IS NOW SHOWING AT 25% AND I FEEL IT IS CONTINUING TO GET BETTER AND BETTER. ANOTHER HOPE AND GREAT FEATURE TO COME MAYBE BEFORE THE END OF THE YEAR WILL BE A "PERCUTANEOUS MITRAL VALVE REPAIR KIT" WHEREBY THEY PLACE A CLIP/SPRING ON THE MITRAL VALVE TO CAUSE IT TO CLOSE AFTER IT PUMPS OUT THE BLOOD. THAT PREVENTS THE BLOOD FROM COMING BACK INTO THE VENTRICLE CHAMBER AND ALSO ALLOWS THE HEART TO WORK LESS STRENUOUSLY. THAT IS ONLY AN OUTPATIENT PROCEDURE AND WILL BE OF GREAT BENEFIT TO THE CONTINUED IMPROVEMENT AND REJUVENATION AND INCREASING THE EJECTION FRACTION PERCENTAGE!!

SO I HAVE A LOT OF HOPE AND JOY AT THIS NEWS AND WILL CONTINUE TO DO EVERYTHING I CAN TO HELP MY BODY HEAL AND MOVE IN THAT POSITIVE DIRECTION!!!

THANK YOU TO EVERYONE FOR YOUR DEAR AND SINCERE PRAYERS, CALLS, NOTES, LETTERS, AND LOVING SUPPORT. I AM TRULY A BLESSED MAN TO HAVE SUCH WONDERFUL FOLKS AROUND ME...THANK YOU SO VERY VERY MUCH.

I WILL BE SEEING YOU SOON...................MIKE

3 comments:

  1. Mike, this is WONDERFUL! It's so good to see you blogging again. Miss seeing you at LRMC&HI. Jan

    ReplyDelete
  2. Hi Mike

    That is wonderful news! I remembered that you were suppose to go for your echo in Sept. and when this great news came up I felt encouraged by your improvement. Keep up the good work.

    Karen F.

    ReplyDelete

1. Hit comments
2. Write comment in box
3. select annoynomous box
4. Hit publish comment
You're done!